Over de fotograaf

Wie is de persoon achter deze website en de hier getoonde foto's? Mijn naam is Wessel Dekker en ik ben een serieuze hobbyfotograaf die voornamelijk gebruik maakt van Sony fotoapparatuur.  

Een uitgegroeide hobby en passie voor fotografie heeft gemaakt wat DigiPhoto2Go nu is. Al op zeer jonge leeftijd (jaartje of veertien was ik toen) raakte ik in aanraking met een spiegelreflex camera. 

Na vele jaren de camera niet aangeraakt te hebben is het toch weer gaan kriebelen rond 2007 met de aanschaf van een digitale spiegelreflex en ben toegetreden tot de digitale fotowereld.  Op dit moment fotografeer ik met een Sony Alpha 77 Mark II met de nodige objectieven.

Na het lezen van diverse tijdschriften, boeken en websites heb ik mijn kennis uitgebreid met het volgen van de navolgende workshops en cursussen:

  • Pim Ras (Sportfotografie),
  • Richard Vivo (Basiskennis fotografie)
  • Yljas Roeper (Fotograferen met een reportageflitser)
  • René Amiabel (Videomontage makkelijk gemaakt met MAGIX Video deluxe)
  • Klaas de Vries (De bronst gefotografeerd)
  • Robert Vos (Sportfotografie)
  • André Nijenhuis (Adobe Lightroom)
  • SKVR (Photoshop voor fotografen)
  • Gerrit van de Velde (Adobe Lightroom voor gevorderden)

Daarnaast worden bij Kamera Express in Capelle aan den IJssel regelmatig specifieke lezingen bijgewoond.

DigiPhoto2Go is een amateuractiviteit. Het maken van foto's is dus een hobby. De DigiPhoto2Go  webwinkel  is voortgekomen uit de ervaring dat af en toe mensen vragen om een fotobestand. Op zich is het versturen van een fotobestand niet zo'n probleem. Wat wel een probleem is, dat mensen weliswaar vragen om een bestand, maar niet precies weten wat ze er nu eigenlijk mee willen doen.

Om die reden worden via de DigiPhoto2Go webwinkel afbeeldingen aangeboden, waarbij de klant de mogelijkheid heeft uit bepaalde afdrukformaten en media te kiezen. Er kan worden gekozen uit afdrukken op glanzend papier, canvas, aluminium, textiel - de afmetingen gaan tot maximaal 120x180 cm op canvas. Soms zijn ook afdrukken op puzzels, mokken en muismatten mogelijk.

Het afdrukken van de foto's en het toezenden wordt door een extern bedrijf , Oypo, verzorgd op basis van bestanden in de originele grootte.

Lees vóór het gebruik van de website de disclaimer aandachtig door.

Ik wens je veel plezier op mijn site.

Met vriendelijke groeten,
Wessel Dekker
Ridderkerk